Agentie de recrutare

Iti gasim cel mai potrivit candidat in cel mai scurt timp, cu costuri minime

Servicii recrutare White Collar

Competitia pentru talente este mai acerba ca niciodata! Suntem alaturi de firme in aceasta competitie si cunoastem modalitatile de a atrage candidati care aduc schimbari in companie si se adapteaza continuu la tendintele pietei.

Servicii recrutare Head Hunting

In domeniul head hunting-ului, misiunea noastra este sa prezentam candidatilor si angajatorilor intreaga gama de oportunitati si beneficii disponibile. Recrutam pentru pozitii de top management si middle management in companiile pe care le vizezi sau din reteaua noastra extinsa de contacte. Intelegem cat de important este pentru o companie sa aiba liderii pe care si-i dorecte! Am implementat automatizarea procesului de recrutare pentru a va ajuta sa gasiti cel mai potrivit candidat in cel mai scurt timp, cu costuri minime.

Servicii recrutare end-to-end

De la identificarea necesitatilor de personal si crearea profilului candidatului, pana la selectia si evaluarea candidatilor, programarea interviurilor, oferirea feedback-ului si finalizarea procesului prin angajare. Astfel, ne asiguram ca compania primeste candidatii potriviti si ca acestia sunt integrati eficient in organizatie.

Agentie de Recrutare

De ce noi

Experienta de peste 5 ani in domeniul recrutarii ne permite sa gestionam cu succes chiar si cele mai complexe proiecte de recrutare si selectie pentru clientii nostri. In abordarea noastra, ne ghidam dupa principiile managementului de proiect, stabilind obiective clare si termene precise.